Octopus Marketing

Octopus Marketing is een bedrijf gespecialiseerd in online marketing. Ze leveren hun diensten als SEO, SEA en social media aan. Verder ontwikkelen ze WordPress websites en verlenen ze assistentie bij het onderhoud ervan. Iedereen kan profiteren van hun kennis en ervaring op het gebied van online marketing door deze bedrijven te raadplegen. Neem contact met hen op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Wat is SEO?

SEO is een afkorting voor “Search Engine Optimization”. Het is een methode om je website zo hoog mogelijk te laten scoren in de zoekresultaten van zoekmachines, zoals Google. Door middel van goede SEO-technieken kan je ervoor zorgen dat jouw website bovenaan verschijnt wanneer iemand naar een bepaalde zoekterm zoekt.

Wat is SEA?

SEA staat voor “Search Engine Advertising”. SEA kun je advertenties in de zoekmachineresultaten plaatsen. Deze resultaten verschillen van de gewone zoekopdrachten opmerkingen door het feit dat ze bovenaan staan en een specifieke kleur hebben. Adverteerders betalen per klik op hun advertentie, waardoor de prijs voor een prominente plek in de zoekmachine kan oplopen.

Wat is Social Marketing?

Social media marketing is een manier om je merk of product op de voorpagina te brengen door middel van sociale media. Dit kan Facebook, Twitter, Instagram of LinkedIn zijn. Door gebruik te maken van sociale media met zo veel mogelijk resultaten kun jouw bereik vergroot worden en bijna elke potentiële klant bereiken.

WordPress website

WordPress websites ontwikkelt Onze webontwikkelingsbureaus zijn gespecialiseerd in WordPress. WordPress is een content management systeem (CMS) met een sterke reputatie onder webontwerpers en -breeders. Het heeft vele mogelijkheden en is makkelijk in gebruik. Daarnaast wordt het door de makers dagelijks geüpdatet, waardoor je altijd beschikt over de meest recente functionaliteiten.

WordPress websites kunnen worden onderhouden door Octopus Marketing. Door je website regelmatig te laten onderhouden, garandeer jij deze altijd up-to-date en functioneert goed. Verder voorkom je hiermee problemen als crashes of vertragingen.Neem contact met hen op voor meer informatie over hun diensten op het gebied van online marketing.