Rijschool Monster

Rijschool Monster. Rijschool Roza Rietveld is gevestigd in Monster, in de Grote Geest. Vanuit Monster wordt les gegeven aan mensen uit Monster maar ook aan mensen in omliggende dorpen en steden. De leerlingen worden allemaal klaargestoomd voor het praktijk-examen dat afgelegd wordt aan het CBR.

Rijschool Monster

Rijschool Monster prijzen

De prijzen van de rijlessen die worden gegeven in Monster lopen uiteen van 60 euro to 70 euro. Bij Rijschool Roza Rietveld kun je al rijlessen nemen va. 58 euro. Bekijk de prijzen van Rijschool Roza Rietveld.

Rijles Monster kwaliteit

Ten opzichte van de prijs heb je natuurlijk altijd de kwaliteit. Een goede manier om inzicht te krijgen in de kwaliteit van de rijlessen is om te kijken naar de reviews die de rijschool in Monster heeft. Rijschool Roza Rietveld heeft een hele hoge score van 8,7 en dit geeft aan dat de kwaliteit van de rijschool erg goed is, en daar zijn we trots op. Hier kunt u de reviews lezen.

Rijlessen in Monster op maat

Wil je snel je rijbewijs hebben? Bij Rijschool Roza Rietveld is dat geen enkel probleem. Je kunt contact opnemen voor een spoedcursus. Zo hebben we leerlingen gehad die binnen 10 dagen hun rijbewijs gehaald hadden. Ben je of ken je iemand die binnenkort jarig is, dan kun je een verjaardagsles nemen of cadeau geven door middel van een giftcard.  Wil je jouw rijlessen zo afstemmen dat je opgehaald wordt op je school of op je werk? Het kan allemaal.

Rijles in Monster en omgeving

Voor de eerste lessen zul je eerst het voertuig onder controle moeten krijgen. Nadat je de auto goed genoeg onder controle hebt zullen we veelal lessen in het gebied, Rijswijk en omgeving, waar jij examen zult gaan doen. Dit verhoogt jouw slagingskans enorm, doordat jij goed de weg zult leren in Rijswijk zul je dus ook beter het examen kunnen afleggen omdat je dan ook daar zult rijden.