Verjaardagsles

verjaardagsles rijles taart

Verjaardagsles

Wordt uw zoon of dochter binnenkort 16,5, 17 of 18 jaar, of een andere verjaardag boven de 18, dan kunt u ze een verjaardagsles cadeau doen! Deze verjaardagsles kost u dan € 30 euro en is geheel vrijblijvend. Degene die dan de les krijgt wordt dan op die speciale dag opgehaald met de rijles auto en zij mogen dan een 60 minuten rijden. In deze eerste les mogen de leerlingen vaak alleen sturen en als zij dat goed onder de knie hebben mogen ze ook het gas pedaal gaan uit proberen! Het is een super leuk symbolisch cadeau en een mijlpaaltje voor degene die zijn of haar eerste auto rijles krijgt!

Westland of Hoek van Holland?

Komt uw zoon of dochter, of de persoon die u de verjaardagsles geeft uit het Westland of Hoek van Holland? Wees gerust, zij zullen niet gelijk de eerste les naar de grote stad gaan. In hun eigen vertrouwde omgeving zullen altijd de eerste paar lessen plaats vinden zodat zij de auto goed onder controle hebben voor dat zij gaan oefenen in de omgeving van Rijswijk, Den Haag en Delft.

Let op: Degene die de rijles neemt dient wel altijd tijdens het lessen in bezit te zijn van een geldig legitimatie bewijs.

Wilt u een afspraak maken voor een verjaardagsles of heeft u andere vragen dan kunt u altijd bellen.

06-23917999